17. dec. 2015
Af Ken Richter

Kristina Kristiansen: Vi tænker ikke på julen

Kristina Kristiansen
Kristina Kristiansen
Foto: Lars Horn/BILLED-BLADET
Den dygtige playmaker Kristina "Mulle" Kristiansen får ekstra enegi, når familien kommer til kamp, men spillerne har ikke tid til at tænke på jul.

- Jeg har mødt julemanden to gange. Men det var inde på gågaden i Herning, griner målskytten Kristina Kristiansen på en af de få hviledage ved VM i håndbold for kvinder, som bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning.

Ellers er der ikke meget juleri blandt de danske spillere.

- Vi lever i VM-lejren og tænker ikke på julen. Jeg nyder, at vi spiller i Danmark, så familie og venner kan komme og kigge på. Det giver en masse ekstra energi. Også selv om jeg ikke har tid til at snakke med dem. Det er bare rart at vide, at de er der, fortæller den erfarine spiller, der har prøvet at spille store slutrunder på udebaner.

Efter kampen mod Sverige havde spillerne to dage uden kamp.

- Vi nyder to fridage, hvor vi samler energi og ser video med Rumænien. Ellers tænker vi kun på at nå så langt som muligt i turneringen, fortalte Kristina Kristiansen.

På trods af det knebne nederlag til Rumænien, har holdet dog ikke mulighed for at gå i fuldt jule-mode og holde fri.

Der venter nemlig placeringskampe, der blandt andet er med til at afgøre, hvem der kvalificerer sig til OL i Rio de Janeiro i 2016.

Læs mere om: