Søndag, 27. juni 2021 - af Ulrik Ulriksen

Lagde du mærke til detaljen?: Hjulmand er en smule overtroisk

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau/Scanpix
Fodboldspillerne på banen leverede en pragtpræstation, da Danmark ved EM besejrede Wales lørdag aften. Også træner Kasper Hjulmand var et hit.

EM-fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand vil ikke umiddelbart karakterisere sig selv som overtroisk, men det gælder om at udnytte alle marginaler – så lidt overtroisk har man da lov at være.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til EM-ottendedelsfinalen i Amsterdam i Holland stillede det danske hold op i deres helt hvide trøjer fra Hummel, mens Kasper Hjulmand stillede op i en sort slidt trøje med hul under armen.

Kasper Hjulmand vækker opmærksomhed

Det var der en del fans, som lagde mærke til efter en jubelscene, hvor Hjulmand løftede armene i triumf efter 4-0 sejren over Wales.

Dermed kunne man se den ødelagte trøje, som træneren ikke skifter ud.

Speciel vindertrøje

Der er en helt speciel grund til, at Kasper Hjulmand var trukket i lige netop denne kamptrøje til Wales-kampen.

Hjulmand har således båret vindertrøjen i tidligere store kampe mod England i Nations League-turneringen, mod Østrig i VM-kvalifikationen og mod Rusland til EM i Parken, og i de kampe er det blevet til sejre på 1-0, 4-0 og 4-1.

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau/Scanpix

- Jeg gør alt, hvad jeg kan for ikke at være overtroisk. Men jeg har haft den her på på Wembley, i Østrig og mod Rusland. Og så tænkte jeg, at nu tager jeg den sgu på igen sagde Kasper Hjulmand efter kampen lørdag aften mod Wales.

Klar til kvartfinale

Nu er det ganske sikkert, at Kasper Hjulmand om en lille uges tid har sin slidte vindertrøje på i Baku, hvor Danmark spiller kvartfinale mod enten Holland eller Tjekkiet.

- Jeg tror, at den skal sys, inden vi tager til Baku. Jeg tror ikke, at jeg tager den af i hvert fald, kommer det fra en jublende Hjulmand.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden