Lørdag, 13. januar 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Landsholdsspilleren Henrik Toft Hansen skal være far igen

Henrik Toft Hansen
Foto: Jesper Sunesen
Henrik Toft Hansen og hans håndboldhustru Ulrika Toft Hansen venter deres andet barn.

Henrik Toft Hansen er i de kommende uger med til forhåbentlig at hente medaljer med hjem til Danmark fra EM i Kroatien. 

Men uanset resultatet under slutrunden har håndboldspilleren allerede vundet guld. Hans hustru, håndboldspilleren Ulrika Toft Hansen, venter nemlig parrets andet barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- Jeg er virkelig splittet. Jeg havde på den ene side ikke tænkt mig at skulle være mor igen lige nu, da jeg spiller så godt håndbold, og jeg ved, at jeg skuffer både mig selv og mange mennesker i og omkring Team Esbjerg, skriver Ulrika i en pressemeddelelse.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Vi glæder os

- På den anden side passer det perfekt i forhold til vores søn, Olivers, alder, og vi glæder os til at skulle være forældre igen, fortsætter hun.

Ulrika Toft Hansen fortæller i den forbindelse også, at hun snart er i sin 15. uge af graviditeten.

Hun spiller til daglig i Team Esbjerg og har sammen med husbonden i forvejen sønnen Oliver på to år. 

Svært at være væk hjemmefra

I disse uger er den kommende far til to i Kroatien for at forsvare de rød/hvide farver. Og hvis alt går godt, så kommer han til at være væk hjemmefra i næsten en måned.

- Det er selvfølgelig svært, når der kommer børn ind i billedet. Så er der et større afsavn, og det gør selvfølgelig ondt at sige farvel, fordi man ved, der går en lille måneds tid, inden man kommer hjem igen, forklarer han over for BILLED-BLADET.

- Men det er ikke noget, jeg vil stå at klage over. Jeg kunne også have sagt, jeg ville blive hjemme. Men jeg vil gerne af sted og kæmpe med de her drenge, så derfor givet det et lille afsavn på hjemmefronten, men det er jeg sikker på, jeg nok skal tage revanche for, når jeg kommer hjem igen, forsikrer han. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden