Landstræner Jesper Jensen: Her er hans kendte søster

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Foto: Kaspar Wenstrup
Jesper Jensen har en fortid som aktiv spiller på håndboldlandsholdet, og det samme har hans lillesøster Trine Nielsen.

VM er i gang, og landstræner Jesper Jensen og de danske håndboldkvinder er med i Spanien for forhåbentlig at kæmpe med om medaljerne.

Jesper Jensen har været landstræner siden marts 2020, og han har også selv en lang professionel karriere bag sig.

Flot karriere

Han blev en del af lansholdet i 2001, og han nåede at spille 120 kampe, inden han indstillede landsholdskarrieren i 2011. 

44-årige Jesper Jensen er ikke den eneste i familien, der har godt styr på håndbold, for også hans søster har haft en karriere på landsholdet.

Stoppede på TV 2

41-årige Trine Skovgaard Nielsen fik debut på landsholdet i 2001, og hun var med til at vinde både EM-guld i 2002 og OL-guld i 2004.

Hun spillede sin sidste landskamp i 2007, men hun har ikke forladt håndbolden. I en årrække var hun håndboldekspert på TV 2, men hun stoppede i 2020, fordi hendes storebror blev landstræner.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Ja, og det er jo nok det bedste for hendes skyld, for der ville hurtigt være nogen, der syntes et eller andet. Jeg ved jo, hun er kritisk nok over for mig. Det har hun været hele vores barndom, så hvorfor skulle hun ikke blive ved med det. Men det er skide ærgerligt, og jeg er ked af det på hendes vegne, sagde Jesper Jensen til Ekstra Bladet sidste år.

I dag er Trine Skovgaard Nielsen håndboldekspert på TV3.

Trine Skovgaard Nielsen
Foto: Thomas Laursen

Trine Skovgaard Nielsen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden