Fredag, 16. december 2016 - af Majken Munk

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen får støtte af familien

Klavs Bruun Jørgensen

Klavs Bruun Jørgensen

Foto: Marius Lonesco
Det har været en turbulent tid for håndboldpigernes landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der endte med våde øjne, da Danmark havde spillet sig i semifinalen. Hans familie støtter op om det gode resultat.

Det var bestemt en forløsning, da det danske kvindelandshold spillede sig i semifinalen onsdag aften. Lettelsen kunne man især se på landstræner Klavs Bruun Jørgensen, som lod tårerne flyde de sidste fem minutter af kampen. 

Efter holdets fantastiske præstation bakker Klavs Bruun Jørgensens familie op om det gode resultat. Siden 2000 har Klavs Bruun Jørgensen været gift med den tidligere landsholdsspiller Rikke Hørlykke, og hun er stolt af sin mand. 

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad på Klavs’ vegne, for jeg ved, at han har arbejdet hårdt for at nå dertil. Det var rigtigt dejligt at se tingene gå op i en højere enhed, fortæller Rikke Hørlykke til BT. 

(artiklen fortsætter efter billedet)

Rikke Hørlykke, Klavs Bruun Jørgensen

Rikke Hørlykke, Klavs Bruun Jørgensen

Foto: Niels Henrik Dam

Klavs Bruun Jørgensen bliver bakket op af bror

Ud over støtten fra Rikke Hørlykke har Klavs Bruun Jørgensens bror og håndboldekspert Peter Bruun også bakket sin bror op. Han er stolt over, hvad hans bror og kvindelandsholdet har præsteret, og han giver også en forklaring på, hvordan det kan være, at Klavs Bruun blev så rørt. 

- Jeg har før set ham grædende af glæde. Han er et menneske. Han har kæmpet for det her, og når det hele så går op i en højere enhed, får tingene frit spil. Det er en fornøjelse at se, siger Peter Bruun til BT.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden