8. jan. 2024
Af Caroline Andersen

Lasse Svan blev rørt til tårer til Sport 2023: Nu sender han en rørende tak

Lasse Svan til "Sport 2023" sammen med hustruen Sara.
Lasse Svan til "Sport 2023" sammen med hustruen Sara.
Foto: Jesper Sunesen
Håndboldspilleren Lasse Svan blev til sportsgallaen "Sport 2023" optaget i den historiske "Sportens Hall of fame". Nu reagerer håndboldspilleren med nogle rørende ord, der viser hans store taknemmelighed.

Med klapsalver og hele familien omkring sig blev den 40-årige Lasse Svan blive optaget i "Sportens Hall of Fame" lørdag aften.

Det var en særdeles bevæget Lasse Svan, der kunne gå de lange skridt op til scenen til "Sport 2023", der blev sendt på DR lørdag aften.

Håndboldspilleren blev tydeligt bevæget, da han blev mødt af værterne Tina Müller og Josefine Høgh samt resten af hans familie, der stod klar til at tage imod ham.

Den tydeligt berørte Lasse Svan havde svært ved at få ordene frem. Han kæmpede nemlig med tårerne, der blev ved med at presse sig på.

Men efter showet har Lasse Svan sat sig ned og formuleret nogle rørende ord, der viser hans store taknemmelighed for titlen og den buste, der fulgte med.

– Medlem nummer 40 af Sportens Hall Of Fame. Wow! Fantastisk følelse og lidt skørt at skulle vende sig til. Er så glad og så stolt. Det bliver ikke større. 🙏🏼 tak!, skriver Lasse Svan i et opslag på Instagram.

Lasse Svan kunne forlade scenen hånd i hånd med sin hustru, Sara, og parrets to børn, Marie og Benjamin.

Læs mere om: