Fredag, 15. januar 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Lasse Svan: Det skal vi blive bedre til

Lasse Svan Hansen efter VM-sejren i 2019
Lasse Svan Hansen efter VM-sejren i 2019
Foto: Jesper Sunesen
Det sociale fællesskab manglede under EM i Sverige sidste år, fortæller Lasse Svan.

VM i Egypten er i gang, og her vil det forhåbentlig lykkes håndboldherrerne at få et bedre resultat, end hvad der var tilfældet ved EM-skuffelsen sidste år. 

Der er flere nye kræfter med på landsholdet, som skal være med til at få sejrene i hus, men på banen kommer man også til at se den erfarne Lasse Svan Hansen, som om nogen ved, hvad det vil sige at være til slutrunde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og han har også et godt bud på, hvorfor det gik galt ved EM i 2020, og hvad de skal gøre bedre under denne slutrunde.

- Vi skal sørge for ikke at isolere os for meget på værelserne. Vi skal være sociale med hinanden og spille spil og hygge os. Fortælle nogle røverhistorier og få nogle gode oplevelser på hotellet. Det har vi som trup været gode til længe, men det kiksede sidste år, fortæller den 37-årige fløjspiller.

- Folk må gerne trække sig tilbage til værelserne, hvis de har brug for det, men under EM i Sverige, blev det for meget. Da var man sammen med værelseskammeraten, og det var det. Vi har i mange år været dygtige til at være sociale og sætte os i et fællesrum og spille spil og drikke kaffe. Det er min klare fornemmelse, at vi så får en bedre fornemmelse af hinanden uden for banen, og det kan vi tage med ind på banen, lyder det fra Lasse Svan Hansen, der fik debut på det danske landshold i 2003.

Håndboldherrerne spiller deres første VM-kamp fredag aften, og det er mod Bahrain. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden