7. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Laudrup havde en fed VM-fest i Viborg

Mette Bluhme Rieck og Michael Laudrup
Mette Bluhme Rieck og Michael Laudrup
Foto: Danmarks Radio
Michael Laudrup fik en fremtrædende rolle i stort tv-show, hvor han var i godt selskab med blandt andre Mette Bluhme Rieck.

Den levende danske fodboldlegende Michael Laudrup var en tur i Viborg lørdag aften for at medvirke i Danmarks Indsamling-showet på DR1.

Mchael Laudrup i studiet

Laudrup var som ambassadør for øjenklinikken Euro Eyes med til at overrække 500.000 kroner til coronakrisens børn, og det blev fejret i studiet, hvor Laudrup blev interviewet af værten Mette Bluhme Rieck.

Fed fodboldsang

Efter Mette og Michaels snak var det tid til en særoptræden fra bandet Dodo & The Dodos, der står bag fodboldsangen Re-Sepp-Ten med det elskede omkvæd ”Vi er røde, vi er hvide.

- Det er for mig verdens bedste fodboldsang, sagde Michael om VM-sangen fra 1986, og så leverede Dodo & the Dodos deres mesterværk, som endte i herlig fællessang.

Michael Laudrup, Mette Bluhme Rieck og alle andre sang med fra studiet, og på skærme bag bandet var der helt i DR-ællessang-stil en masse fladskærme sat op med sangere.

Landsholdkammerater sang med

Der var flere kendte ansigter på de mange skærme, heriblandt Michael Laudrups tidligere landsholdskammerater Klaus Berggreen og John Sivebæk.

Flot aften

Det var tydeligt at se, at Michael Laudrup havde en fed VM-fest i studiet på en stor aften, der endte med et indsamlingsresultat på mere end 120 millioner kroner til coronakrisens børn

Læs mere om: