Lillesøster til Kasper Schmeichel: Du er en helt

Kasper Schmeichel, Cecilie Schmeichel

Kasper Schmeichel, Cecilie Schmeichel

Foto: All Over Press og Birger Storm
Kasper Schmeichels lillesøster, Cecilie Schmeichel, var overvældet over gensynet med landsholdmålmanden mandag i lufthavnen.

Den 28-årige Cecilie Schmeichel havde en af de mere følelsesladede dage, da hun mandag var mødt op i Københavns Lufthavn for at modtage sin storebror.

Kasper Schmeichel må siges at have gjort det forrygende under VM-slutrunden, og det har lillesøster i den grad bemærket.

"Jeg er fyldt med stolthed over min bror! Han spillede som en drøm, og det var virkelig fantastisk at se", skriver Cecilie Schmeichel på sin blog.  "Han er en stjerne og en helt for mange af os derude. Han hav os håb og kæmpede med alt, hvad han havde og gjorde os stolte."

Kasper Schmeichel hilste på nevøe og niece

Da hun modtog storebror på dansk grund, havde hun selvfølgelig et stort ønske om at give Kasper et stort knus og sige velkommen hjem. Så snart familien Schmeichel var ude af lufthavnen, løftede Kasper Schmeichel da også Cecilies datter op for at hilse på hende. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Landsholdsmålmandens lillesøster skriver desuden, at hendes storebror selvfølgelig også tog sig tid til at fjolle med hendes søn.

Cecilie Schmeichel gæstede Aftenshowet

Cecilie Schmeichel kunne tydeligt fornemme, at han var glad for at se dem, og at det var også rart for hende at se ham igen.

Senere samme aften var hun gæst i "Aftenshowet" på DR1 for at fortælle, hvordan det havde været at følge sin storebror under VM-slutrunden.

Cecilie Schmeichel skriver på bloggen, at hun netop sagde ja for at vise, hvor stolt hun er over den præstation, Kasper Schmeichel har leveret.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden