14. maj. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Lisa Lents præsenterer Danmarks lækreste mand

Morten Krogh Jeppesen
Morten Krogh Jeppesen
Foto: Sophia Hvid
Det er den hårdslående godtes opgave at vælge de danske Mr. Univers-deltagere.

Han er 25 år, snart færdiguddannet folkeskolelærer og lillebror til den professionelle håndboldspiller, Lars Krogh Jeppesen. Hans syv år ældre storebror har brugt sin fysik til at kæmpe for Danmark på diverse håndboldbaner - blandt andet på det danske landshold - og har netop fået nyt job som sports- og sponsorchef for Faaborg HK.

Lillebror Lars har valgt at bruge sine genetiske fortrin til at forsvare de danske farver ved Mr. Universe Model 2011, hvor han er valgt som den danske repræsentant.

Efter en flyvetur på 25 timer med mellemlanding i New York er Morten Krogh Jeppesen i Santo Domingo i Den Dominikanske Republik, hvor der er finale i dag 14. maj og afgang hjem til Danmark dagen efter den 15. maj. Forhåbentlig som vinder.

Morten har på forhånd erklæret, at han kæmper for at vinde.

- Ligesom sin bror er Morten et udpræget konkurrencemenneske, så han kæmper virkelig for at vinde, fortæller Lisa Lents, der som National Director i Danmark, har været med til at vælge Morten til at repræsentere Danmark.

- Han har et godt, internationalt look og en tiltalende personlighed, så jeg tror på, han når langt, lyder det fra Lisa Lents.

Selv betegner model-Morten sig som spontan, kreativ og humoristisk.

- Jeg elsker nye udfordringer og oplevelser, erklærer han. Ligesom sin storebror er Morten vild med sport, men de to brødre har aldrig været konkurrenter.

Læs mere om: