28. feb. 2019
Af Casper Nielsen

Lotte Reimar forelsket i fodboldstjerne

Lotte Reimar
Lotte Reimar
Foto: Krestine Havemann
Lotte Reimar er faldet for den tidligere fodboldstjerne Michael Mio Nielsen fra FCK. - Det er super fantastisk, siger Lotte, der har kendt sin nye kæreste i atten år

Lotte Reimar er nyforelsket.

Johnny Reimars 50-årige datter er faldet for den tidligere FCK-stjerne Michael 'Mio' Nielsen.

- Vi har kendt hinanden et par måneder, som kærester, men i virkeligheden går vi atten år tilbage som venner, siger Lotte Reimar til BILLED-BLADET.

- Michael var lige færdig med at spille for FCK, da jeg begyndte i Parken, fortæller Lotte Reimar, der arbejdede som administrerende direktør for Parken Venues A/S, der er selskabet bag FC Københavns og landsholdets hjemmebane, mens Michael ”Mio” Nielsen fra 2009 til 2005 var manager for københavnerklubbens ungdomsafdeling.

Det var sådan de kom til at kende hinanden.

Michael Mio Nielsen, der 11. februar kunne fejre sin 54 års fødselsdag, har siden været talentchef og sportschef i Fremad Amager.

https://imgix.billedbladet.dk/michael-mio450.jpg
Arkivfoto: Lars H. Laursen

I dag er han selvstændig sportsmanager.

-Det er superdejligt, men vi er ikke flyttet sammen. Vi nyder det bare, siger Lotte Reimar, der også er lykkelig på en anden privatfront.

Hendes datter Filis har nemlig fornylig gjort hende til mormor for anden gang, da hun fik sønnen Aksel.

- Ja, 2019 tegner til at blive et helt fantastisk år, siger Lotte Reimar, der blev skilt sidste sommer, men nu for alvor føler, at hun igen er ovenpå.

Glad og forelsket, og stadig aktiv med at parre andre kærlighedssøgende ved Running dinner-arrangementer.

Læs mere om: