17. dec. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Louise Burgaard har grædt og grædt: Men i dag er hun klar til at smadre Sverige

Louise Burgaard
Louise Burgaard
Foto: Kaspar Wenstrup
For Louise Burgaard og de andre profiler på kvindernes håndboldlandshold har tiden efter det brutale semifinalenederlag til Norge været en barsk omgang. I dag gælder det bronzekampen mod Sverige.

Der er blevet grædt igennem på det danske spillerhotel efter det ærgerlige og ufortjente semifinalenederlag til Norge ved VM i kvindehåndbold.

Det danske landsholds drøm om en VM-finale på hjemmebane blev slukket af etn norsk scoring i sidste splitsekund, og det var en bitter pille at sluge for Louise Burgaard og de andre rød-hvide heltinder.

Louise Burgaard har primært grædt

Da DR Sporten lørdag formiddag talte med Louise Burgaard om, hvad hun har brugt tiden på, siden hun fredag aften forlod Boxen i Herning, faldt svaret prompte.

– Primært grædt, lød det fra Louise Burgaard, der dog har fået grædt så meget ud nu, at hun er klar til dagens bronzekamp mod Sverige i Boxen klokken 16.00.

Burgaard forsikrer alle danske fans om, at hun og hendes holdkammerater nok skal være der i dag og smadre svenskerne, så vi kan få VM-medaljer i hus.

Læs mere om: