1. jan. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Lykkelige Nikolaj Øris søde ord: Den bedste måned i mit liv

Nikolaj Øris med sønnen Carl på armen efter VM-finalen. 
Nikolaj Øris med sønnen Carl på armen efter VM-finalen.
Foto: Jesper Sunesen
Januar har lige været håndboldtalentet Nikolaj Øris’ måned. Han blev far endnu engang, og en VM-guldmedalje har fundet vej til medaljeskabet derhjemme.

- Det har været den bedste måned i mit liv, fortæller en lykkelig Nikolaj Øris med en VM-guldmedalje om halsen. Nikolaj og kæresten Kristina blev forældre endnu engang midt under VM til lille Jens. De har i forvejen sønnen Carl på 2,5 år.

Familien på banen

Ikke lang tid efter slutfløjtet lød i finalekampen fik Nikolaj besøg af de nærmeste på håndboldbanen. Og det var et glædeligt gensyn med den lille familie.

- Det var bare så dejligt. Det har ikke været de mest familievenlige tider, som vi har spillet på i løbet af turneringen. Jeg er så glad for, at de er en del af oplevelsen. Nu hvor der er blevet kæmpet hårdt på hjemmefronten, lyder det fra håndboldkæmpen, som hentyder til kæresten Kristina har holdt skansen med to små børn.

Fik lov til at smutte hjem

Selvom januar har stået i håndboldens tegn for herrelandsholdet, blev der også tid til lidt familie.

- Jeg har heldigvis fået lov til at smutte hjem nogle gange og bare sige ”hej”. Men den her blanding af at vinde VM-guld og så se sin familie – det rører bare en, fortæller han og smiler over hele femøren.

De næste par dage er kalenderen proppet med familie, som skal have en masse kærlighed.

- Vi skal bare have familietid og hygge. Jeg skal hjem og lege lidt med biler og traktorer sammen min ældste søn. Og give vores lille nye en masse kærlighed og omsorg.

Du kan læse alt om VM-gulddrengene: tårerne, kyssene og følelserne - og se alle billederne fra håndboldfesten i dennes uges BILLED-BLADET.

Læs mere om: