26. jan. 2014
Af af Ken Richter

Målvogter Jannick Green: Tiden er gået hurtigt

Jannick Green.
Jannick Green.
Foto: Niels Henrik Dam
Landsholdsmålvogteren, der skal være far igen til april, fortæller, at holdet er blevet vartet godt op i løbet af EM i herrehåndbold.

Inden finalekampen søndag aften mod Frankrig har de danske spillere været samlet næsten uafbrudt siden 27. december sidste år.

- Det har været en lang måned, men jeg synes egentlig, at tiden er gået både godt og hurtigt, siger den 25-årige målvogter Jannick Green.

Han spiller til daglig i Bjerringbro-Silkeborg og har derfor haft let ved at besøge familien, som er hans højgravide kæreste Ditte og deres tre-årige datter Olivia, der får en lillebror til april.

Et afvekslende program

Jannick Green roser landstræneren Ulrik Wilbek og staben bagved holdet, fordi der har været et afvekslende program, når spillerne ikke har været til træning eller spillet kampe.

- Vi har været ude og spise nogle gange, og der har været arrangeret en filmpremiere kun for os. Vi er på alle måder blevet vartet op, fortæller en tydeligt tilfreds Jannick Green, der fra næste sæson spiller i en tysk klub.

På den anden side ser han også frem til, at det igen bliver hverdag.

- Maden har bestemt været i orden, men jeg glæder mig alligevel til, at jeg igen skal være kok i mit eget køkken, siger målvogteren grinende.

Læs mere om: