30. jan. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Magnus Landin var ikke alene i lufthavnen: Fulgtes med sin mor

Magnus Landin
Magnus Landin
Foto: Søren Jul Lamberth
Håndboldspillerne fulgtes med deres nærmeste, da de mandag vendte hjem til Danmark efter EM-slutrunden. I lufthavnen kunne Magnus Landin ses side om side med sin mor.

Det var et noget slukøret håndboldlandshold, der mandag eftermiddag vendte hjem til Danmark efter flere ugers hård slutrunde i Tyskland.

Som bekendt endte det desværre med et knebent nederlag til Frankrig i finalen søndag aften, og de danske håndboldhelte måtte derfor nøjes med sølv i denne omgang.

Den helt store fejring på Rådhuspladsen i København udeblev derfor også.

Flere af de danske spillere havde undervejs i slutrunden besøg af koner, kærester og børn, og i lufthavnen var spillerne ligeledes i godt selskab.

Flere af spillerne fulgtes med deres hustruer, og Magnus Landin var også i godt selskab. Den 28-årige fløjspiller gik nemlig side om side med sin mor, Annette Landin, der er mor til både ham og storebror Niklas Landin.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-01-30/20240129-mr-handbold-009.jpg
Magnus og Annette Landin
Foto: Mikael Rieck

- Jeg kan tydeligt huske de første gange, hvor vi havde kuldegysninger over det hele - man kunne næsten ikke være i kroppen. På en måde er det blevet hverdag nu, for man kan ikke holde til at være oppe i det felt, når Niklas og Magnus er på banen sammen. Om det er på landsholdet eller for Kiel, så håber man bare, at de klarer sig, fortalte Annette Landin til DR i forbindelse med VM-slutrunden i 2019.

Hun er vant til at rejse med rundt i Europa, når der er slutrunde, og hun har naturligvis også fulgt med i det netop afsluttede EM.

Læs mere om: