29. okt. 2013
Af af Martin Hjort, Aller Media

Marianne Eihilt: Vild med dans kostede kærligheden

Marianne Eihilt
Marianne Eihilt
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Vild med dans” har sine konsekvenser - for Marianne kostede programmet forholdet til kæresten gennem syv år.

”Vild med dans” har ændret livet for flere af deltagerne. Det er også sket for Marianne Eihilt, 38, der har vundet konkurrencen to gange med skuespilleren Robert Hansen og kuglestøderen Joachim B. Olsen.

For Marianne kostede programmet forholdet til kæresten gennem syv år.

- Alting gik så hurtigt i starten. Jeg fik en masse indtryk. Jeg udviklede mig meget og rykkede mig personligt i den periode, siger hun og understreger, at hun og ekskæresten har beholdt et nært venskab. Af respekt for ekskærestens nye liv beder hun om, at vi ikke nævner hans navn.

- Når man får ros, stiger ens selvtillid, og man ændrer sig. Jeg udviklede mig utroligt meget, efter jeg kom med i showet. Jeg havde behov for at finde mig selv og få ro på mit liv og styr på fremtiden, siger hun og fortæller, at hun dengang tog konsekvensen og flyttede i en etværelses lejlighed.

Jeg var i chok

Marianne Eihilt var med i Vild med dans for første gang i 2005. Hun dansede sig hele vejen frem til finalen og en flot andenplads. Pludselig mærkede hun, at det, hun havde meldt sig til, var meget større, end hun lige havde regnet med.

- Det var på mange måder et chok. Jeg havde aldrig troet, at showet ville blive så stort. Jeg havde danset på højeste niveau i flere år, uden at det havde skabt ret megen omtale. Det kunne måske strække sig til et lille billede i lokalavisen, hvis vi f.eks. havde vundet EM eller VM guld.

- I første sæson var jeg overhovedet ikke klar over, hvad der forgik. Jeg er en meget privat person, når det kommer til mit privatliv. Pludselig kunne man læse sig til en masse oplysninger om mig og mit privatliv. Det skulle jeg lige vænne mig til. Hun vænnede sig til opmærksomheden og har det fint med den i dag. Alligevel har hun deltaget i Vild med dans for sidste gang.

Vælger kærligheden

– For halvandet år siden fik jeg en ny, dejlig kæreste, som jeg er meget glad for. Det er et forhold, hvor jeg kan føle mig fuldstændig tryg. Det er vigtigere for mig. Jeg har behov for at være der for ham og være en god kæreste, siger hun og beder om ikke at oplyse hans navn, da han ønsker at være anonym – blandt andet fordi han har børn fra et tidligere forhold.

Læs mere om: