Martin Jørgensen går konkurs

Martin Jørgensen

Martin Jørgensen

Foto: Aller Foto
Corona-perioden har været hård ved mange, og for den tidligere danske fodboldprofil og rød-hvide VM-helt fra 1998, Martin Jørgensen, har krisen haft alvorlige konsekvenser for hans virksomhed.

Den tidligere fodboldhelt med 102 kampe i den røde landsholdstrøje, Martin Jørgensen, er blevet ramt af en konkurs, som er en konsekvens af coronakrisen.

Martin Jørgensen scorede mod Brasilien

Martin Jørgensen, der fik sit internationale gennembrud med et flot mål i VM-kvartfinalen mod Brasilien i 1998. har i flere år været frontfigur for selskabet DGB 2020 A/S.

Selskabet har tidligere har været kendt som De Graa Busser A/S.

Martin har været hovedaktionær og administrerende direktør, og konkursen har Jørgensen selv kommenteret, hvilket fremgår af en artikel i finans.dk.

Meget udramatisk

- Konsekvensen er, at seks medarbejdere mister deres job. Vi har betalt alle vores gæster deres penge tilbage, og dem som har en rejse i efteråret, er der sørget for, at det bliver gennemført som aftalt. Så meget udramatisk, men selvfølgelig grundet coronakrisen, lyder blandt andet fra Jørgensen, der selv har kørekort til bus.

Firmaet føres videre

Firmaet er taget under konkursbehandling ved Retten i Aarhus, men føres videre i Martin Jørgensens andet selskab, My Way Travel A/S.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden