Torsdag, 23. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Martin Jørgensen går konkurs

Martin Jørgensen
Martin Jørgensen
Foto: Aller Foto
Corona-perioden har været hård ved mange, og for den tidligere danske fodboldprofil og rød-hvide VM-helt fra 1998, Martin Jørgensen, har krisen haft alvorlige konsekvenser for hans virksomhed.

Den tidligere fodboldhelt med 102 kampe i den røde landsholdstrøje, Martin Jørgensen, er blevet ramt af en konkurs, som er en konsekvens af coronakrisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Martin Jørgensen scorede mod Brasilien

Martin Jørgensen, der fik sit internationale gennembrud med et flot mål i VM-kvartfinalen mod Brasilien i 1998. har i flere år været frontfigur for selskabet DGB 2020 A/S.

Selskabet har tidligere har været kendt som De Graa Busser A/S.

Martin har været hovedaktionær og administrerende direktør, og konkursen har Jørgensen selv kommenteret, hvilket fremgår af en artikel i finans.dk.

Meget udramatisk

- Konsekvensen er, at seks medarbejdere mister deres job. Vi har betalt alle vores gæster deres penge tilbage, og dem som har en rejse i efteråret, er der sørget for, at det bliver gennemført som aftalt. Så meget udramatisk, men selvfølgelig grundet coronakrisen, lyder blandt andet fra Jørgensen, der selv har kørekort til bus.

Firmaet føres videre

Firmaet er taget under konkursbehandling ved Retten i Aarhus, men føres videre i Martin Jørgensens andet selskab, My Way Travel A/S.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden