15. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Michael Laudrup på pension

Michael Laudrup
Michael Laudrup
Foto: AOP
Michael Laudrup er på pensions-reklamerne for PFA, og skal nu sælge forsikringer på TV. ”Selvom man ved alt om indkast ved man ikke nødvendigvis alt om afkast” …

Michael Laudrup skal - ligesom sin tidligere landsholdskollega Peter Schmeichel – i gang med at sælge forsikringer på TV, skriver Metroexpres

Den tidligere danske landsholdsstjerne skal være reklamesøjle for PFA Pension, oplyser forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

"Det er yderst sjældent, at Michael Laudrup siger ja til at samarbejde med en virksomhed. Derfor er vi naturligvis meget glade for, at vi sammen kan gøre opmærksom på vigtigheden i at tænke på sin fremtid. Alle danskere kan relatere til Michael Laudrup, og han forbindes med det ypperste indenfor sit felt. Derfor er Michael Laudrup perfekt som frontmand og døråbner for os.

Selvom man ved alt om indkast, ved man ikke nødvendigvis alt om afkast," siger Lars Ellehave-Andersen, koncerndirektør i PFA Pension, i pressemeddelelsen.

Han vil overfor Finanswatch ikke kommentere, hvor mange penge Michael Laudrup får for sin kontrakt med PFA, der varer to år.

Ifølge Michael Laudrup kom forsikringsselskabet med et godt tilbud.

- Det er meget sjældent, jeg laver reklamer, men jeg stiller op for PFA, fordi de er en seriøs virksomhed, som er kommet med et godt tilbud med nogle betingelser, jeg kan acceptere. Og vi kan alle sammen blive enige om, at det er vigtigt at have en ordentlig pensionsordning, til når vi bliver ældre, siger Michael Laudrup til Børsen.

Læs mere om: