Michael Laudrup sælger Vedbæk-villaen

foto: AOP
Fodboldstjernen Michael Laudrups pragtvilla på Vedbæk Strandvej er sat til salg. Den står til 39 millioner kroner. Selv har Michael og Siw købt ny, stor lejlighed på Christianshavn.
Michael Laudrup og fru Siw er nu klar til at afskibe deres tidligere villa på strandvejen i Vedbæk.
 
Ifølge Boliga.dk er villaen lige nu blandt de fem dyreste ejendomme, der er udbudt til salg i Danmark.
 
Pris: 39 millioner kroner.
 
Den 426 kvm. store ejendom blev ifølge salgsopstillingen opført i eksklusive materialer i 2007.
 
Fra villaen og den 3.300 kvm. store grund er der panoramaudsigt over Øresund, ligesom der er etableret en badebro med opholdsplatform.
 
Michael Laudrup købte strandvejsgrunden i 1994 for 8 mio. kr., udstykkede den i to og byggede siden det hus, der nu er til salg. 
 
Ifølge Boliga.dk har Michael Laudrup allerede en anden bolig på hånden.
 
 

Michael Laudrup har købt nyt

Laudrup har investeret i en 172 kvm. stor lejlighed i Strandgade på Christianshavn. En handel, der fandt allerede sted i 2013, mens lejlighederne endnu kun eksisterede på tegnebrættet.
 
Handlen blev tinglyst i år, og Laudrup-parret betalte 14,5 mio. kr. for boligen på Christianshavn, skriver Bolgia. 
 
I Laudrups tidligere Vedbæk-villa får man bl.a. en stor hall, køkken/alrum med gaspejs, øst- og vestvendte terrasser, opholdsstue mod Øresund med gaspejs og udgang til terrasse. 
 
I den nye lejlighed på Christianshavn er der ikke bopælspligt, så Michael Laudrup og fru Siw kan nøjes med at benytte lejligheden som ferieresidens i København, når de er hjemme fra deres hus på Mallorca.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden