Michael Maze: Klar til kæreste efter mareridtsår

Michael Maze er flyttet tilbage til Danmark - og er klar til et mere stabilt liv, gerne sammen med en kæreste.

Michael Maze er flyttet tilbage til Danmark - og er klar til et mere stabilt liv, gerne sammen med en kæreste.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter et hårdt skadesforløb er bordtennis-stjernen flyttet hjem fra Monaco og vil nu give plads til kærligheden.

Fire år med skader og efterfølgende operationer sendte Michael Maze til tælling, men nu har den 32-årige bordtennisstjerne taget hul på en helt ny tilværelse. 

Maze har forladt Monaco, hvor han har boet de sidste fem år, og er flyttet hjem i en lejlighed på Islands Brygge i København. Målet er at løbe efter andet end den lille, hvide bordtennisbold. 

- I årevis har jeg været tilfreds med at rejse fra hotelværelse til hotelværelse og træne, men mit skadesforløb har pustet til lysten til at komme hjem, for jeg har følt mig ret alene, siger Michael Maze i et interview til Børsen.

- Jeg er parat til en stabil hverdag i Danmark og til at give mere plads til venner og familie. Ja, jeg tænker endda mere på at få en kæreste, siger bordtennis-esset, som har været ungkarl i en årrække.

- Det er ikke bevidst, at jeg er single, men det er svært at finde en kæreste, når man er så fokuseret på sin sport. Jeg har rejst op til 250 dage om året, det kan man ikke byde en kæreste. Skulle hun så bare sidde et sted og kukkelure med nogle børn?, spørger Michael Maze. 

Han fastslår, at han ikke har mistet lysten til at spille bordtennis. Han har blot besluttet, at sporten ikke skal spærre for kærligheden, hvis den pludselig viser sig.

- Nu får jeg mere ro og vil rejse mindre, så mon ikke der på et tidspunkt vil komme en kæreste - altså hvis der er nogen, der kan holde mig ud, siger den hjemvendte sportsmand.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden