Michael Schumacher har været ved bevidsthed

Foto: All Over
Efter 96 dage i kunstig koma viser den tyske Formel-1 legende tegn på bevidsthed og opvågning.

Michael Schumacher har netop vist de bedste tegn på bedring i de 96 dage, han har ligget i kunstig koma, skriver Ekstra Bladet, der citerer Bild. Det er den tidligere Formel 1-stjernes manager, Sabine Kehm, der i en pressemeddelelse kommer med de gode nyheder.

- Michael gør fremskridt på vejen. Han viser øjeblikke af bevidsthed og opvågning, siger Sabine Kehm.

- Vi har i hans lange og vanskelige kamp stået ved hans side sammen med lægerne fra hospitalet i Grenoble, og vi forbliver optimistiske, lyder det fra Sabine Kehm.

45-årige Michael Schumacher styrtede mellem jul og nytår i de franske alper, da han var på skitur med en gruppe venner og sin 14-årige søn. Formel 1-legenden kørte offpiste, da hans ski ramte en sten, hvorefter Schumacher væltede og slog hovedet ned i en anden sten. Kollisionen var så voldsom, at tyskerens hjelm flækkede, og han pådrog sig et kraniebrud og en hjerneblødning.

Siden har Michael Schumacher svævet mellem liv og død på Universitetshospitalet i Grenoble, hvorfra der ikke har lydt mange positive meldinger.

I februar 2012 blev den hollandske prins Johan Friso kvæstet i en skiulykke, der efterlod ham i dyb koma. Prins Johan Friso døde den 12. august 2013.

Læs mere om prins Johan Friso - klik her

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden