Mandag, 30. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Midt i fejringen af triumfen: Derfor kunne Claus Møller Jakobsen ikke holde tårerne tilbage

Claus Møller Jakobsen
Claus Møller Jakobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
For håndbold-eksperten Claus Møller Jakobsen var det umuligt at holde tårerne tilbage, da han på direkte tv var med til at fejre de danske håndboldherrer efter guldtriumfen i Tele2 Arena i Stockholm.

Det var en hæsblæsende oplevelse at se de danske håndboldherrer nedkæmpe Frankrig i VM-finalen i Stockholm søndag aften.

Det var med følelserne udenpå den røde trøje at fantastiske Rasmus Lauge brændte banen af i en grad, der kom bag på mange.

Også TV 2’s håndboldekspert Claus Møller Jakobsen var overrasket over, at Lauge med så store skadesproblemer gennem turneringen og gennem de senere sæsoner pludselig løb på banen og tog dirigentstokken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Lauge var VM-finalens store spiller og uden ham var det ikke sikkert, at Danmark havde slået Frankrig.

Lauges tårer ramte Claus Møller Jakobsen

Efter kampen gav Lauge et interview ved banen, hvor han pludselig nærmest brød sammen i tårer og gik i knæ – så rørt var han.

Rasmus Lauge
Rasmus Lauge
Foto: Ritzau/Scanpix

Det fik tv-profilen Claus Møller Jakobsen til at mærke det samme i TV 2’s ekspertstudie i Tele2 Arena-hallen, og han lod også tårerne trille.

Netop Lauges utrolige indsats for overhovedet at komme med i kampen og de mange svære sæsoner forinden præget af skader sad i baghovedet på Claus Møller Jakobsen, der var så utroligt glad på Rasmus Lauges vegne.

Vilde med Lauge

- Jeg er vild med Lauge, sagde Claus Møller Jakobsen på direkte tv med røde og våde øjne midt i den euforiske guldfest i VM-hallen i Stockholm.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden