Mandag, 23. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Midt i kæmpe skuffelse: Holger Rune vandt alles hjerter efter vildt drama

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix
For Danmarks fantastiske tennisstjerne Holger Rune var det en skuffelse at blive slået ud af Australian Open. Til gengæld vandt han med sin attitude og sit eksplosive spil det kræsne australske publikums hjerter.

Efter flotte sejre i de første runder af den vigtige Grand Slam-turnering Australian Open, blev kampen mod russiske Rublev mandag morgen dansk tid endestation for Danmarks glødende, hotte tenniskomet Holger Rune.

Efter et sportsligt drama over fem sæt og en gyser af en tiebreak, måtte Holger med skuffelse i blikket og en trykkende smerte i tennishjertet bøje sig for den rutinerede russer, der er rangeret som nummer seks i verden og dermed var eksperternes forhåndsfavorit.

Holger Rune og Rublev
Holger Rune og Rublev
Foto: Ritzau/Scanpix

Alle elsker Holger Rune

Selv om Holger var knust efter nederlaget, kunne han midt i den enorme skuffelse måske finde en smule glæde i det faktum, at han for alvor har vundet det kræsne australske tennispublikums hjerter efter sin flotte indsats i den forløbne uge på banerne i Melbourne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også måden, hvorpå en cool Holger tacklede det bitre nederlag, var noget, som gjorde indtryk på de mange fans ved banen.

I den ekstremt tætte kamp i dag, som Holger var så tæt på at vinde, fik danskeren hurtigt tilskuerne på sin side, og det må have givet ham lidt ekstra energi i de fem opslidende sæt.

Holger er et hit, og han har taget hul på en 2023-sæson med spil på et niveau, der lover godt for resten af året.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden