28. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Mikkel Hansen og gulddrengene fejret ved kæmpe fest på Københavns Rådhus

Mikkel Hansen og Hans Lindberg.
Mikkel Hansen og Hans Lindberg.
Foto: Lars H. Laursen
Efter en fin flyvetur fra Karup til København mødte en flok glade håndbold-verdensmestre op til guldfest på hovedstadens rådhus. På torsdag kan du i BILLED-BLADET læse alt om guldfesten med håndboldstjerner og kongelige i BILLED-BLADET.
Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre gutter fra herrernes håndboldlandshold tog med stil hul på mandagens VM-fest på Københavns Rådhus.
Guldfesten blev fløjtet i gang klokken 17.00. Spillere og træner Nikolaj Jacobsen og resten af håndboldheltene fejrede med manér VM-guldmedaljerne søndag i Herning, og den del af festen blev ved til den lyse morgen. Derfor var nogle af profilerne en kende klatøjede ved ankomsten til overborgmester Frank Jensens fine hyldestfest for Danmarks stjerner.

Rådhuspandekager og guldpokal

På programmet er taler, rådhuspandekager og mødet med tusindvis af fans, der er mødt op på Rådhuspladsen.
Håndbolddrengene vil vise københavnerne og alle andre danskere både guldmedaljerne og VM-pokal. Der er med andre ord lagt op til et nyt brag af en VM-guldfest.

BILLED-BLADET byder på guldreportage

Glæd dig til torsdagens udgave af BILLED-BLADET, som bliver et sandt guldnummer med alt om den historiske håndboldbedrift og alt om stjernernes fest med koner, kærester og børn samt med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der havde prinsesse Isabella, prins Christian og prins Vincent med til guldkampen i Boxen i Herning.

Læs mere om: