Tirsdag, 31. januar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Mikkel Hansen og Niklas Landin lagde en fælles plan: Når de ser tilbage virker den komisk

Mikkel Hansen og Niklas Landin
Mikkel Hansen og Niklas Landin.
Foto: Jesper Sunesen og Gregers Overvad
Før landsholdstiden kendte de to tredobbelte verdensmestre hinanden særdeles godt fra deres fælles til i GOG. En tid der startede med en lille plan.

Mikkel Hansen og Niklas Landin er ikke blot gode landsholdskammerater, de har også en fortid sammen i GOG.

De kom til klubben samtidig i 2005, og efter et enkelt år var de klar til at spille for førsteholdet. Men da de trådte ind i omklædningsrummet første gang, havde de en plan. En fællesfront.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller Niklas Landin i TV 2-dokumentarserien ”Vi er GOG”.

- Mig og Mikkel har brugt utrolig meget tid i GOG sammen. Vi havde et utrolig godt sammenhold og vi havde også sat en eller anden front. En ungdomsfront mod alle de gamle røvhuller på holdet, fortæller han med et grin.

Dengang var de selv 17 år gamle, og var måske ikke så vant til at have en hverdag med mænd, der var en del ældre end dem selv. Men det skulle faktisk vise sig, at der slet ikke var så stor en aldersforskel på Landin og Hansen og resten af ”de gamle” på holdet.

- Senere hen fandt jeg ud af, at de var lige i starten af 20’erne. Men vi så dem som utrolig gamle. Det var Svan, Jakob Green og company, siger han i TV 2-dokumentaren ”Vi er GOG”.

På trods af ungdomsfronten, lykkedes det dem begge at præstere godt på førsteholdet i GOG, og det lykkedes dem begge at være med til at vinde DM-guld med holdet i 2007.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden