Mikkel Kessler aflivede sin hund

Mikkel Kessler

Mikkel Kessler

Foto: AOP
Bokseren har haft en begivenhedsrig påske, hvor hans søn blev døbt, og hans hund blev aflivet.

Efter flere dages postyr i medierne oplyste bokseren Mikkel Kessler kortfattet i går, at hans hund, den tre år gamle John, der er en blanding af en af boxer og en engelsk bulldog, var blevet aflivet.

I påsken holdt Mikkel Kessler barnedåb for sin søn, der blev døbt i Sengeløse Kirke. Men få dage før barnedåben havde Mikkel Kessler fået en trist besked fra sin svoger og svigerinde, der passede hans hund, John. John var nemlig sprunget over hegnet i svigerfamiliens have og ind til naboen, hvor den skambed en lille terrier, så den brækkede nakkehvirvlen og fik dybe flænger.

Linse Kessler var rystet

Ejeren af den lille hund anmeldte Mikkel Kesslers hund til politiet, selv om Mikkel Kessler både undskyldte overfor familien og tilbød at betale alle dyrlægeregninger.  

Mikkel Kesslers søster, Linse Kessler, fortalte til Ekstra Bladet for et par dage siden, at hun var både rystet og ked af det, som Mikkels hund havde gjort, og at hun fornemmede, at det ville ende med, at hendes bror ville få sin hund aflivet, for ellers ville politiet gøre det.

-Og det er sgu’ synd for John, hvis han skal stå og rådne op på et hundeinternat, inden politiet får slået ham ihjel, udtalte Linse Kessler.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden