Mikkel Kessler heppede på kæresten under sønnens fødsel

Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Bokseren Mikkel Kessler mener godt, at en fødsel kan sammenlignes med en boksekamp, men moderen til hans søn er ikke helt enig.

Hvad er hårdest – en boksekamp eller en fødsel?

Kvinder, der har prøvet at føde et barn, er nok ikke i tvivl, men spørger man Mikkel Kessler, er svaret ikke helt det samme.

Han mener sagtens, at en boksekamp kan sammenlignes med en fødsel.

Tolv omgange

Den oplevelse havde han nemlig, da kæresten Lea Hvidt fødte deres nu otte måneder gamle søn Romeo, og han stod ved hendes side, mens hun kæmpede med smertefulde veer.

- Jeg er jo bokser, så jeg sagde: ”Kom så. Nu er det tolvte omgang.” Lea er stærk, så det gik så godt. Men vi har snakket lidt om, hvad der er hårdest: at bokse en kamp eller føde. Lea siger, det er hårdest at føde et barn. Jamen, det ved hun jo ikke. Men det er virkelig, virkelig hårdt at føde et barn, det kunne jeg godt se, fortæller Mikkel Kessler til Samvirke.

Under fødslen sagde kæresten flere gange, at hun snart ikke kunne holde til mere, men det ville bokseren ikke høre tale om.

Han kunne dog godt se på Lea Hvidt, at hun ikke havde det bedøvende adrenalin i kroppen, som han lever højt på under en kamp.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden