Mikkel Kessler om boksekarrieren: Jeg gør det for min søn

Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler.

Foto: Martin Høien
Hvis bokseren tager en kamp mere, vil det udelukkende være for sønnens skyld.

Det er usikkert, om Mikkel Kessler fortsætter sin boksekarriere. Men uanset hvad han gør, så har han det samme argument for enten at stoppe eller fortsætte i bokseringen – og det handler om hans seks måneder gamle søn Romeo.

Har fået et ansvar

- Jeg har hele tiden sagt, at når jeg får et barn, har jeg et ansvar. Kan jeg overhovedet gå op i en boksering og lægge hjernen udenfor, når jeg har sådan et ansvar? Nu er det liv eller død. Vil den ligge i baghovedet? Bryder jeg så det ansvar, jeg har over for knægten?, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Alligevel: Skulle jeg tage en kamp mere, ville det udelukkende være for min knægts skyld. Så har han nogle penge, han kan få ind på kontoen, hvis der sker noget med mig.

Økonomiske overvejelser

Der er nu ikke fordi, at Mikkel Kessler er i pengenød, men alligevel har faderrollen sat nogle tanker i gang hos den 35-årige bokser, der danner par med modellen Lea Hvidt.

- Jeg har det godt økonomisk. Men hvornår er nok nok? Kunne jeg sikre tingene endnu bedre for min søns og min families skyld? Det er de overvejelser, jeg har, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden