Tirsdag, 4. marts 2014 - af Karina Didriksen

Nicklas Bendtner: Folk tror jeg er psykopat

Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner.
Foto: Hanne Juul
Fodboldspilleren glæder sig til en frisk start i sit liv, fordi han er træt af, at medierne konstant tegner et billede af ham som festabe.

Der har været den ene historie efter den anden i medierne om, at Nicklas Bendtner har været i byen, drukket sig fuld og lavet ballade. Men det er fodboldspilleren efterhånden godt træt af.

- Det eneste billede, I laver af mig, handler om fest. At jeg er fuldstændig ligeglad med fodbold, og det er så forkert en udgave af virkeligheden, som det overhovedet kan være, fastslår Nicklas Bendtner i et interview med Jyllands-Posten.

Han fortæller, at historierne når ud til mange fodboldklubber, og at han derfor ofte må forklare dem, at de ikke er sande.

Har kun gjort én ting forkert

- Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København, siger Nicklas Bendtner og henviser til spirituskørslen og den efterfølgende dom for et år siden.

- Alligevel er jeg stille og roligt blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat, tilføjer han.

Den danske fodboldstjerne har spillet for Arsenal, siden han var 16 år, men hans kontrakt udløber efter denne sæson. Og han kan næsten ikke vente til den dag.

- Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget. Jeg er klar til et nyt kapitel. Til noget helt andet. En frisk begyndelse. Ingen holdkammerater, som jeg kender eller kender mig, og klubben kender mig ikke. Derfor har den ikke de der stereotype forestillinger om mig, siger han til Jyllands-Posten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden