Lørdag, 25. september 2010 - af af Anna Johannesen

Nicklas Bendtner nyder rollen som papfar

Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner

Foto: Kaspar Wenstrup
Caroline Fleming og Nicklas Bendtner er et par store legebørn. Det indrømmer de gerne, og griner højt bare ved tanken om alt det, de finder på sammen.

- Vi har det skidehamrende sjovt sammen med alt det, vi gør. Om vi står og laver mad eller er et eller andet sted, lyder det bramfrit fra Caroline Fleming i interviewet.

Nicklas lægger ikke skjul på, hvor meget han nyder rollen som papfar, og hvor meget han følger med i Caroline Flemings børns liv.

- Nogle gange går Josephine op på tæerne, fordi Caroline altid går på tæer, fordi hun er vant til at gå på høje hæle. Det er sådanne små ting, det er dejligt at lægge mærke til, smiler han.

- Alexander og jeg spiller hockey og fodbold i gangen. Vi rykker lige tingene af vejen, og så spiller vi. Det er fedt, når børn elsker sport. Det var alt, hvad jeg lavede som barn. Bare spø'r min skole! Det er også derfor, at hver gang Alexander siger, om vi ikke skal spille et eller andet, så er jeg klar med det samme, siger Nicklas Bendtner til ELLE.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hvor energien og overskuddet i hverdagen kommer fra, forklarer Nicklas sådan:

- Når du er forelsket og samtidig har en karriere, der kører, så kan man ikke være andet end lykkelig. Så tror jeg bare, du har den ekstra energi.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden