Nikolaj Jacobsen totalt slidt ned: Det påvirker min nattesøvn

Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen

Foto: Lars H. Laursen
Landstræner Nikolaj Jacobsen kan ikke gå 10 minutter før det gør ondt i knæene. Og nu kaster håndbold-guldvinderen håndklædet i ringen og lader sig operere, så han forhåbentlig er klar til OL i Tokyo i juli.

49-årige Nikolaj Jacobsen har døjet med et nedslidt knæ i over 20 år, og nu går den altså ikke længere. Det fortæller han i et interview med eb.dk.

 

Jeg kan ikke gå i 10 minutter

Der er ikke noget nyt i, at dagen ville oprinde, hvor han ville være nødt til at få en operation i knæet, men den håndboldvindende landstræner havde håbet, at han kunne trække den lidt endnu.

- Jeg kan ikke gå i ti minutter, uden det hæver og gør ondt. Det påvirker min nattesøvn, fordi gigten konstant murrer, og jeg kan ikke træne muskulaturen op, fordi smerterne jager som knive i knæet. Der er ingen brusk tilbage, knæet er totalt slidt ned, siger Nikolaj Jacobsen til eb.dk.

Landstræneren traf beslutningen om knæ-operationen i mandags, og derefter drømmer han om kunne gå en tur med sin kone Lenette, en runde på golfbanen med kammeraterne og måske spille lidt padeltennis, fortæller han til eb.dk.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden