4. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Nu er det slut! Holger Rune går nye veje efter utroligt eventyr

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix
Tennisspilleren Holger Rune skal tænke nyt fremover i kampen for at komme nærmere den absolutte verdenstop.

Danmarks tennisfænomen Holger Rune kæmper hårdt for hele tiden at blive bedre i en sport, hvor konkurrencen i verdenstoppen er nærmest umenneskelig hård.

Gennem det seneste halve år har Holger Rune haft træneren Patrick Mouratoglou fra Frankrig at støtte sig til i bestræbelserne på hele tiden at finpudse fysik og teknik for at vinde de afgørende bolde og være cool, når det gælder.

Holger Rune har truffet beslutningen

Nu er samarbejdet blevet afbrudt ifølge Holger Runes mor, Aneke Rune, der i en SMS til DR Sporten skriver, at Holger Rune har haft seks lærerige og sjove måneder med Patrick i teamet.

– Den læring tager vi med os ind i grussæsonen, hvor der venter tre masters 1000-turneringer og en grand slam, skriver Aneke Rune blandt andet i SMS'en.

Holger Rune og Mouratoglou kastede deres tenniskærlighed på hinanden i oktober sidste år, hvor danskeren endte med at vinde hele store tre turneringer på kort tid.

Holger Rune og Patrick Mouratoglou
Holger Rune og Patrick Mouratoglou
Foto: Ritzau/Scanpix

Det er Holger Runes beslutning at stoppe samarbejdet nu, inden tennissæsonen for alvor går i gang med grusturneringerne, der ligger godt til danskeren.

Utroligt seksmåneders eventyr

Aneke Rune understreger, at det hele tiden var planen at afbryde samarbejdet inden French Open, som begynder 28. maj.

– Holger! Vi har fuldført vores mission med succes og endte med at have et utroligt seksmåneders eventyr, der oversteg vores oprindelige plan om tre måneder, skriver den franske træner blandt andet på sin Instagram-profil i forbindelse med, at samarbejdet med Holger for denne gang er et overstået kapitel.

Læs mere om: