10. dec. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Nu erkender han det: Kasper Schmeichel hårdt ramt

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Fodboldstjernen Kasper Schmeichel har været udsat for voldsom kritik for sine præstationer på Kasper Hjulmands landshold. Nu erkender Schmeichel, at det har ramt ham.

Kasper Schmeichel, 37, har haft et meget udfordrende 2023, der har budt på både godt og skidt.

Træner Kasper Hjulmand fodboldlandshold er måske nok klar til næste sommers EM-slutrunde i Tyskland, men holdet har fået vanvittig hård kritik i årets EM-kvalifikation, der har vist en masse svagheder på holdet.

Det er i høj grad målmand Kasper Schmeichel, der har leveret langt under det acceptable niveau.

– Kigger man tilbage objektivt på kampene, synes jeg selv, der har været nogle rigtig gode ting. Er der ting, man kan gøre bedre? Altid. Er der mål, der er lukket ind, som jeg måske kunne have reddet? Selvfølgelig er der det, siger Kasper Schmeichel til DR Sporten og fortsætter.

Kasper Schmeichel er ramt

– Kritik kommer altid til at være der. Og det skal man kunne tage og leve med, siger Kasper Schmeichel til DR Sporten og erkender blankt, at han og de andre kritiserede landsholdskammerater er hårdt ramt.

– Når du investerer så mange følelser i det, og du så får kritik, så rammer det selvfølgelig. Det skal det også, lyder det fra Schmeichel, der er noteret for hele 99 landskampe.

Læs mere om: