3. dec. 2014
Af Dorte Quist

Nu skal David Beckham sælges

David Beckham
David Beckham
Foto: AOP
David Beckham indgår kæmpe-kontrakt om at udnytte sit brand.

David Beckham har rigtig fået tid til at koncentrere sig om sin forretning og sit brand efter han har sagt farvel til grønsværen.

Han har netop indgået et stort joint-venture samarbejde med Li & Fung Global Brands, der producerer, distribuerer og sælger de allermest kendte mærkevaretøj over alt på kloden.

Li og Fung Global Brands siger i en pressemeddelelse, at de vil udnytte Beckhams stjernestatus og indflydelse som en af verdens mest ikoniske sports- og stil-ikoner.

Beckham er fascinerende personlighed

Det forventes, at David Beckham i årene fremover vil udvide sin mode-profil med f.eks. en bade- og undertøjs-aftale med H&M, nye duftserie med Coty, og sportstøjserier med Adidas.

Derudover er han også med i en række andre annoncekampagner.

Li & Fung Global Brands har en række af verdens mest kendte mærker i sin portefølje, så som Calvin Klein, Dockers, Tommy Hilfiger og Under Armour.

Næstformanden i Global Brands, Bruce Rockowitz, sagde i forbindelse med den eksklusive kontrakt, at ”Beckham er nok den mest fascinerende personlighed i verden. Jeg har længe beundret hans evne til at skubbe grænser i både sport og mode. David bringer glamour og berømthed ind i denne aftale, og jeg forudser en spændende fremtid for vores partnerskab."

Læs mere om: