Onsdag, 17. november 2021 - af Ulrik Ulriksen

Nu skal Kasper Hjulmand pleje familien: Jeg glæder mig

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Mikael Rieck
Det har været det vildeste år i dansk landsholdsfodbold nogensinde, og midt i det hele har træner Kasper Hjulmand stået rank og stærk. Nu er sæsonens sidste landskamp spillet, og Hjulmand kan endelig slappe af med familien.

Herrernes fodboldlandstræner Kasper Hjulmand har sammen med sine spillere oplevet det vildeste år med fantastiske opture og barske nedture.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjulmand og hans landshold har sportsligt leveret varen i EM-slutrunden og VM-kvalifikationsturneringen.

Gode og hårde stunder for Hjulmand og hans hold

Samtidig har der været hårde stunder, efter Christian Eriksens hjertestop i EM-åbningskampen mod Finland i Parken i sommer, samt efter målmandstræner Lars Høgh meldte fra til træningssamlingerne efter EM på grund af sin kræftsygdom.

Men tilbage til det sportslige, der har været helt i top, og nu er Danmarks herrelandshold i fodbold kvalificeret til næste års VM-slutrunde i Qatar.

Danmarks spillede mandag sæsonens sidste landskamp, da landsholdet var en tur i Skotland.

Nu kommer der en lang pause, og det betyder, at Kasper Hjulmand kan lægge taktikbrættet lidt fra sig.

Glæder sig til december

- Altså, jeg glæder mig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave i de næste fire måneder, sagde Kasper Hjulmand på pressemødet efter Skotland-kampen, der dog samtidig erkender, at han og hans nærmeste kolleger omkring landsholdet er i gang med at planlægge sæsonen 2022.

For nylig afslørede Hjulmand overfor BILLED-BLADET, at han nu også skal nyde tiden med familien, og at der skrues helt op for familiehyggen sammen med blandt andre fru Vibeke og deres datter Liva i december.

Kasper Hjulmand, Liva og Vibeke
Kasper Hjulmand, Liva og Vibeke
Foto: Mikael Rieck

- Det bliver nok i december måned, hvor vi har tid til hinanden. Så december glæder jeg mig til, lyder det fra Kasper Hjulmand, der nyder landsholdets succes, men som også gerne vil være privat og nyde familielivet i fred og ro mellem de store landskampe.

Er meget privat

Hjulmand skal virkelig slappe af med familien i december, og det bliver helt og aldeles udenfor rampelyset, at julemåneden skal nydes.

- Jeg er meget privat og elsker at være privat, og jeg kan godt klare opmærksomheden, når jeg er på mit job, og den tager jeg gerne, men i mit privatliv, vil jeg gerne have lov at være privat, så det har jeg det bedst med.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden