Tirsdag, 16. august 2016 — af af Ulrik Ulriksen i Rio

OL-sejler Anne-Marie Rindom varmer op til guldkamp med kæresten

Anne-Marie Rindom og kæresten Kasper
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
En voldsom storm ud for Rio de Janeiros kyst udsatte sejlerens OL-finale, men det rystede ikke den danske sejler, der fik tid til at hygge sig med kæresten i stedet.

Anne-Marie Rindom sejler for Danmark ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro i klassen Laser Radial. Et unikt talent, der i løbet af Legene har bevist, at hun hører til blandt verdens bedste sejlere.

Anne-Marie Rindoms finale udsat

Mandag skulle den seje sportskvinde have sejlet om olympiske medaljer, men på grund af voldsom vind blev finalen på havet ud for Rio de Janeiros kyst udsat.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Finale-udsættelsen rystede mange af de andre deltagerne i Laser Radial-klassen, men ikke Anne-Marie Rindom, der tog det hele med ophøjet ro. Hun var faktisk glad for, at finalen blev udsat, så forholdene - rent sportsligt - var fair for alle deltagere.

Perfekt opvarmning til OL-finale

Umiddelbart efter den udsatte medaljesejlads ankom Anne-Marie Rindom til det danske sejlsportscenter i klubben Vasco Da Gama tæt ved OL-havnen i Marina da Gloria i Rio. Her mødte hun sin søde kæreste Kasper Medum, som tog sig godt af hende.

Anne-Marie Rindom fik også en god gang massage af sejlerlandsholdets massør, og det fik smilet frem på hendes læber. Alt i alt virkede det som en perfekt opvarmning til den udsatte OL-finale i Laser Radial klassen, som efter planen afvikles tirsdag formiddag brasiliansk tid.

LÆS OGSÅ: Pernille Blume fik guldkys af kæresten Rene Holten

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden