Tirsdag, 16. august 2016 — af af Ulrik Ulriksen

OL-stjernen Jonas Høgh skal være far

Jonas Høgh
Jonas Høgh
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det kan godt være, at sejleren Jonas Høgh-Christensen ikke fik en medalje ved De Olympiske Lege i Rio . Men guldet venter lige om hjørnet på privatfronten, når han i november for første gang skal være far.

Sejleren Jonas Høgh er en ægte vinder, der er parat til at give alt for en sejr eller en plads på medaljeskamlen. I 2012 i London vandt han OL-sølvmedalje, men i Rio de Janeiro blev det ikke til ædelt metal, selvom Høgh gjorde det godt.

Under normale omstændigheder ville Jonas nok være en smule skuffet, men han har på den private front enormt meget at glæde sig over, så han virkede faktisk ok glad, da vi mødte ham umiddelbart efter, han var færdig med OL-sejladserne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg skal være far i november. Vi skal have en datter, fortalte en glad Jonas Høgh til BILLED-BLADET , da vi mødte ham i sejlsportscentret i Regatta Club Vasco da Gama ved OL-havnen Gloria da Marina i Rio de Janeiro.

Sammen med far og mor

Her rundede Jonas Høgh Legene af ved at hygge sig sammen med sine venner på sejlerlandsholdet og med sine forældre Jens og Gitte, som har fulgt hans kapsejladser under De Olympiske Lege i Rio. – Der venter guld derhjemme, sagde forældrene til Jonas, der ikke fik olympisk guld, men som altså snart skal opleve den ultimative lykke at blive far for første gang.

-Jeg glæder mig til de nye udfordringer med vores datter, sagde Jonas Høgh, der nu skal nyde børnefamiliens glæder med sin partner gennem 12 år, Julie. Rio-Legene er ifølge Jonas hans sidste OL, men hans venner i sejlsportsmiljøet siger, at man ikke kan udelukke, at han måske kan nydes ved et OL igen en dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden