3. feb. 2024
Af Caroline Andersen

Ordene går lige i hjertet: Holger Rune hyldede sin storesøster under tenniskamp

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Søren Jul Lamberth
Holger Rune spillede i går sig til en sejr i ATP-turneringen i Montpellier. Drivkraften til sejren fandt han, da han sendte en tanke til sin storesøster under kampen.

Det er altid med stor selvtillid, at den 20-årige tennisstjerne Holger Rune træder ind på tennisbanen, hvor han er fuldt ud fokuseret på, at han skal vinde.

Men da Holger Rune i går spillede mod amerikanske Michael Mmoh, så var det ikke for sin egen skyld, at han ville vinde.

Han tænkte nemlig på sin storesøster under kampen. Det skriver B.T., der henviser til Holger Runes officielle vinderinterview.

– Da jeg brød ham i andet sæt, tænkte jeg: 'Jeg er nødt til at vinde, for det er min søsters fødselsdag i dag, fortalte Holger Rune efter kampen, hvor han vandt med cifrene 7-6, 6-4.

Holger Runes storesøster, Alma Rune, kunne i går fejre sin 25-års fødselsdag. Selv om hun ikke var at finde på tilskuerrækkerne, så tænkte Holger Rune, at sejren ville glæde søsteren.

– Jeg tænkte: 'Okay, jeg vil give en god gave ved at vinde kampen, lød det fra Holger Rune, der senere har skrevet et rørende opslag på Instagram, hvor han lykønsker "den bedste søster i hele verden".

Læs mere om: