Oscar Pistorius i slagsmål

Foto: AOP
Oscar Pistorius, der er løsladt indtil dommen i næste måned, endte i slagsmål på kendis-natklub.

Den tidligere så kendte atletik-stjerne Oscar "Blade Runner" Pistorius endte i weekenden i et slagsmål på en VIP-natklub i Sydafrika. Det skriver flere sydafrikanske aviser ifølge Ekstra Bladet.

Slagsmålet kom samtidig med, at Oscar Pistorius er i fare for at blive dømt for mord på sin kæreste Reeva Stenkamp, da han angiveligt skød hende i sit eget hjem 14. februar 2013.  I næste måned får Pistorius dommen i den sag.

Oscar Pistorius kom i slagsmål med Jared Mortimer, der også var gæst på VIP-klubben. Han fortæller, at den meget berusede og aggressive Pistorius greb hårdt fat om nakken på ham og sagde:
- Du vil aldrig få mig ned med nakken. Det vil altid være mig, der får dig ned med nakken.

Ifølge Jared Mortimer svinede Pistorius også den sydafrikanske præsident Zuma til.

- Min famlie ejer SANDF (det sydafrikanske forsvar, red.). Zuma arbejder for os. Jeg vil pisse på Zuma, skal Pistorius have sagt, før de to mænd blev skilt ad.

Men ifølge Pistorius' talskvinde er historien lidt anderledes.

- Den omtalte person (Jared Mortimer, red.) begyndte med at tale til Pistorius om emner vedrørende retssagen. De kom op at disikutere, hvorefter min klient bad om lov til at være i fred.

Hvad sandheden end er, så har Pistorius dog allerede overtrædt betingelserne for løsladelsen, da de fuldstændig forbyder ham at drikke.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden