18. okt. 2011
Af af Thomas Flindt

Patrick Nielsen: Hun er mit livs kærlighed

Patrick Nielsen
Patrick Nielsen og Camilla.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bokseren Patrick Nielsen har fundet sit livs kærlighed i en alder af 20 år.

For tiden kender vi Patrick Nielsen som smukke Claudia Rex' dansepartner i "Vild med dans", men privat har han en helt anden partner - en partner for livet. Bokseren er nemlig faldet pladask for Camilla, 24, der har vundet den hårdtslående herres bløde hjerte.

- Hun er mit livs kærlighed. Det ved jeg. Og det kan meget vel ske, at jeg en dag i en ikke fjern fremtid ryger på knæ for hende og frier. Jeg ved, at jeg kun er 20 år og har masser af tid, men når man nu ved, at man har fat i den rigtige, hvorfor så vente? fortæller han til flash!.

Lige nu adskiller Patricks boksetræning parret fra hinanden, og savnet er hårdt for den unge bokse-komet.

- Det er pissehårdt at undvære hende. Men det kan ikke være anderledes lige nu. Og hun både ved og accepterer, at min boksning har første prioritet, forklarer han.

Når dansen bliver for tæt

I "Vild med dans" har Patrick Nielsen fået kontakt til et lidt mere anderledes rytmisk side, end han er vant til, som når han "danser" med sin modstander i bokseringen. Boksehandskerne er skiftet ud med højhælede sko, og shortsne er erstattet med kjolesæt og stramme bukser. På gulvet danser han rundt med jævnaldrende Claudia Rex, men de frække trin kan godt blive en tand for tætte, synes kæresten, Camilla.

- Selvfølgelig kan Camilla blive lidt jaloux en gang imellem, når Claudia og jeg kommer meget tæt på hinanden. Det kan vist ikke være anderledes. Men så må jeg jo forklare hende, at det hele er dans og skuespil. Det kan vi ikke lave om på, siger Patrick til flash!, og fortæller også, at Camilla synes det er fedt, at han er begyndt at danse, og at hun kommer godt ud af det med dansepartneren, Claudia.

Læs mere om: