Patrik Wozniacki: Min søster har fundet gejsten igen

Foto: AOP
Caroline Wozniackis bror forklarer sin søsters nye succes ved US Open-turneringen.

- Min søster har fundet den indre gejst igen. Den samme gejst, som hun havde dengang hun lå nummer 1 i verden. Den vilje skinner igennem nu. Den vilje giver hende de procenter, hun måske manglede tidligere i sine kampe, hvor hun tabte dem. Hendes vindermentalitet er kommet tilbage igen, siger Patrik Wozniacki til TV 2 Sporten.

Carolines bror mener også, at Caroline Wozniacki har en stor vilje til at vise hele verden, at hun ikke er færdig blandt de bedste tennisspillere i verden, selv om om hun har taget turen fra førstepladsen på verdensranglisten til et liv uden for top 10.

- Hun er blevet mere fortrolig med sit spil. Det har været en lang proces med at bygge på, og bygge på og bygge på. Og nu har hun fundet den rigtige balance mellem at spille afventende og så spille aggressivt. Det har båret frugt af mange års træning, og det ser vi resultaterne af nu.

Caroline Wozniacki har dog også været påvirket af pressens mange spørgsmål,  fortæller Patrik Wozniacki.

- Man kan ikke undgå at blive påvirket af, hvad der bliver sagt og skrevet. Specielt i presserummet hvor spørgsmål altid kan have forskellig karakter. Men jo, hun er da meget glad nu, og det er da altid med positive spørgsmål nu, og hun er altid glad for at kunne svare på de her, efter at resultaterne har været rigtig gode for tiden. Så jo, det vender altid. Og når det går skidt, så er man mere tilbøjelig til at have lidt sværere ved at snakke med pressen, tilføjer han.

På fredag spiller Caroline Wozniacki semifinale med turneringens kinesiske overraskelse, Peng Shuai. Det er fem år siden Caroline Wozniacki har været i en Grand Slam-finale – og her var det også US Open.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden