Søndag, 30. januar 2011 - af af Liz Rørsig

Patrik Wozniacki støtter Caroline: Jeg er en god bror

Patrik Wozniacki

Patrik Wozniacki

Lars Laursen
Patrik Wozniacki prøver at være den bedste bror han kan, og nyder den tid han har sammen med Caroline.

Patrik Wozniacki er netop vendt tilbage til Danmark efter at have været med sin søster, tennisstjernen Caroline Wozniacki, og forældrene på rejse - først til Monaco, hvor familien fejrede jul, og herefter er turen gået til Thailand, Hongkong og til sidst Sidney til Carolines deltagelse i Australien Open.

- Jeg har været så glad for, at vi har kunnet være sammen alle fire, og vi har haft en masse dejlige oplevelser sammen. Caroline har trænet og spillet turneringer, mens jeg har forsøgt at være en god bror for hende. Jeg har støttet hende så godt, jeg kunne. Vi har hygget os sammen og spillet spil, når hun havde fri.

Vil lave TV

Patrik Wozniacki bliver i Danmark og har droppet planen om at skifte til den polske fodboldklub Slask Wroclaw FC. Han har i stedet skiftet fodboldklub fra Brønshøj til Hvidovre og havde sin første træningsdag forleden.

- Desuden skal jeg have taget min bacheloreksamen i Sportsmanagement på Erhvervsakademiet København Nord til april. Hvad der så skal ske, må vi se, siger fodboldspilleren, der stadig er single. Efter Vild med dans har han fået mod på at lave mere TV.

- Jeg vil meget gerne lave noget fjernsyn - gerne på en sportskanal. Jeg har været til casting på sportskanalen Canal 9 for at se, om det kunne være en mulighed.

Danser med Claudia

Patrik har ikke glemt dansetrinene, men har haft mulighed for at holde dem ved lige ved danseshows med Vild med dans-partneren Claudia Rex.

- Mens jeg har været ude at rejse, har jeg holdt kontakten med Claudia og hendes kæreste Martin pr. sms, men vi skal snart ud at spise, som i Vild med dans-dagene. Jeg skal nok også snart træne parkour med Martin, siger Patrik, der tidligere har fået parkour-undervisning af Claudias kæreste under Vild med dans.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden