Tirsdag, 16. august 2016 - af af Ulrik Ulriksen

Pernille Blume så sin kæreste René Holten kæmpe i kajakfinalen

Pernille Blume.

Pernille Blume.

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
René Holten Poulsen fik i sin OL-finale støtte fra tilskuerpladserne af både kæresten Pernille Blume og af kronprins Frederik. Det blev desværre ikke til medalje til den danske kajakroer.

Det blev en hård tirsdag formiddag for kajakroeren René Holten Poulsen på Lagoa rostadion i Rio de Janeiro. Han kæmpede hårdt, men forgæves i den olympiske finale i 1.000 meter enerkajak. Drømmen om medalje blev ikke til virkelighed. 

Støtte fra kæresten Pernille Blume

René havde ellers perfekt støtte på tilskuerpladserne, hvor hans kæreste, svømmeren og guldvinderen Pernille Blume, sad med de danske fans og heppede.

Pernille Blume fik et guldkys af kæresten

Også kronprins Frederik så kajakfinalen, og senere overrakte det royale IOC-medlem medaljer til de tre stærkeste i finalen. 

Sygdom kostede dyrt

Pernille Blume fulgte engageret  René Holten på vandet, mens han kæmpede ude på vandet. Desværre havde sygdom de seneste par dage suget saft og kraft ud af den ellers normalt så stærke kajakroer, der altså endte udenfor medaljerækken. Pernille var ligesom René selv skuffet over resultatet. 

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Klar til at se Rio

René Holten stod samtidig med medaljeoverrækkelsen og talte med de danske journalister. 

- Så, nu er der medaljeoverrækkelse med kronprinsen, lød det fra René, mens han kiggede på en storskærm og nok bare havde lyst til at komme væk og slappe lidt af i fred og ro.  

- Nu skal jeg til nogle sponsorarrangementer, og så skal jeg ud for at se Rio, sagde René Holten, der også har planlagt lidt alenetid med Pernille Blume. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden