Onsdag, 28. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Pernille Blume springer ud i nyt eventyr: Vi er meget glade

Pernille Blume
Pernille Blume
Foto: Lars H. Laursen
Danmarks store svømmestjerne Pernille Blume er ikke bange for at prøve noget nyt. Nu springer hun ud i helt nyt og spændende eventyr.

Svømmeren Pernille Blume, der i 2016 i Rio de Janeiro i Brasilien vandt olympisk guldmedalje, er klar til et nyt og spændende eventyr, når hun lancerer sin anden lingerie-kollektion sammen med det danske sportsbrand Danish Endurance.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I årevis har jeg gået rundt med ubehagelige bøjle bh'er ligesom mange andre kvinder. Jeg sætter meget stor pris på komfort og jeg vil føle mig godt tilpas i det, jeg har på. Det er det, der har været mit fokus, siger Pernile, der især går meget op i bh-designet.

Den skal være sporty

- Bh’en skal være sporty, men alligevel feminin og vigtigst af alt, så skal den føles så god at have på, at du kan sove i den, kommer det fra Blume.

Stor glæde

- Vi er meget glade for at arbejde sammen med Pernille. Hun er en ekstraordinær atlet, og så er hun også en strålende designer, siger Nicolaj Due, som er chef for Danish Endurance.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge har vi nyt om kronprinsfarmilien, der flytter fra Kancellihuset i Fredensborg, og så har prins Joachim og hans familie været en tur hjemme i Danmark.

Der er også nyt om Vild med dans og fuld fokus på Hllda Heick.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden