15. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Pernille Blumes kæreste: Nu slås René Holten for sin egen guldmedalje

René Holten Poulsen
René Holten Poulsen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
René Holten Poulsen er et af Danmarks store guldhåb. I dag skal han ro indledende heats - i morgen håber han på en finaleplads.

Da de danske OL-kajakroere inviterede pressen indenfor på deres hotel i Rio de Janeiro, drejede rigtig meget sig om det helt store guldhåb René Holten Poulsen, der er en mand med enorm udstråling og power.

Hans kæreste, Pernille Blume, er kommet helt i fokus som Danmarks nye svømmedarling efter sin guldmedalje i Rio. Og hvis alt går op i en højere enhed, vil René Holten tirsdag kunne skaffe sig sin helt egen guldmedalje - og vi har så et guldpar helt i særklæsse ved OL.

René Holten skal ro de indledende heats mandag (følg med på TV 2 fra kl. 14.30) - og går han i finalen, sker det tirsdag kl. 15.

Kram fra lille mus

Kajakkongen fra Maribo fortalte blandt andet BILLED-BLADETs udsendte om sine drømme om ædelt metal på 1000 meter distancen. Han udtrykte også stor glæde over, at så mange danskere pludselig er blevet interesseret i at følge de olympiske kajakkonkurrencer på TV. - Det er dejligt at så mange interesserer sig for os kajakroere. Forhåbentlig vil det få flere derhjemme til at komme i kajakkerne, sagde René, der rundede pressemødet af med at få sig en sludder med DR-værten Peter Falktoft.

https://imgix.billedbladet.dk/20160813_jsu5601_copy_2_0.jpg
René Holten Poulsen, Peter Falktoft
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Falktoft har gjort sig en del bemærket under OL i Rio. Blandt andet ved at kramme svømmeren Rikke Møller for åben skærm. Inspireret af netop den historie afleverede René Holten et kæmpe kajakkonge-kram til Falktoft. - Lille mus, sagde store og muskuløse Holten, mens han med et smil varmede den noget mindre DR-profil.

Læs mere om: