Pernille Harder og kæresten kan begge vinde prestigefyldt pris

Foto: Pernille Harder og Magdalena Eriksson

Foto: Pernille Harder og Magdalena Eriksson

Foto: Claus Fisker
Pernille Harder og hendes kæreste, Magdalena Eriksson, er blandt de 13 nominerede til titlen som årets kvindelige fodboldspiller i 2021.

Landsholdsanfører Pernille Harder er blandt de 13 nominerede til FIFAs pris for bedste kvindelige fodboldspiller. Blandt de nominerede er også Pernille Harders kæreste, den svenske fodboldspiller Magdalena Eriksson.  

Det skriver Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) på deres hjemmeside, hvor også Kasper Schmeichel fremgår blandt de nominerede til prisen for årets mandlige målmand.

Klubkammerater dyster 

Udover at repræsentere hver deres landshold, spiller Pernille Harder og Magdalena Eriksson begge for klubben Chelsea. For deres præstationer er de nu med i kampen om titlen som 'The Best', hvor de bl.a. dyster mod de to klubkammeraterne Sam Kerr og Ji Soyun.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Prestigefyldt fodboldpris 

I oktober blev de to fodboldspillere også nomineret til en anden prestigefyldt fodboldpris, nemlig Ballon d'Or. Her er de blandt de 30 nominerede til prisen som årets kvindelige spiller. Det er tredje gang ud af tre mulige, at Pernille Harder er nomineret til fodboldprisen, der siden 2018 har været uddelt til både mænd og kvinder. Også Simon Kjær og Kasper Schmeichel er i år nomineret til den fornemme pris. 

Ballon d'Or uddeles den 29. november, mens vinderne af FIFAs 'The Best' afsløres den 17 januar 2022.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden