22. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Pernille Harder parat til nyt eventyr

Pernille Harder
Pernille Harder
Foto: Aller Foto
Den danske fodboldstjerne Pernille Harder har gennem de seneste sæsoner haft stor succes i Tyskland. Nu er hun klar til et nyt eventyr.

Danmarks Pernille Harder, 27 år, er en af verdens bedste kvindelige fodboldspillere, og for nylig blev hun tysk mester med sin klub Wolfsburg.

Som professionel fodboldspiller har Harder opnået stort set alt med sin arbejdsgiver Wolfsburg i Tyskland, og nu overvejer Pernille at skifte til en storklub i et andet land.

Pernille Harder kigger videre

- Jeg har et år endnu i Wolfsburg, men selvfølgelig kigger jeg lidt videre. For at prøve noget nyt og for at vinde nogle nye titler i en anden liga, udtaler Pernille Harder til TV2 Sport.

Pernille har ikke én bestemt liga i tankerne, men privat danner hun par med svenske Magdalena Eriksson, som spiller for Chelsea i Premier League i England.

Pernilla Harder og Magdalena Eriksson
Pernilla Harder og Magdalena Eriksson
Foto: Aller Foto

Kæresten bor i London

Derfor er en flytning fra Tyskland til England nok med i overvejelserne, og da kærestens klub Chelsea ligger i London, kunne den engelske hovedstad sagtens være det næste mål for den danske stjerne.

Den engelske liga er attraktiv

- Der er ingen tvivl om, at den engelske liga er attraktiv, og det synes jeg også, den spanske liga er, kommer det fra Harder, der har spillet 118 landskampe for Danmark og scoret 61 mål.

Læs mere om: