12. okt. 2012
Af af Malan Joensen

Peter Gades bedste ven fandt melodien med Camilla Martin

Camilla Martin
Lars Nygaard og Camilla Martin
Foto: Ulla Aue/BILLED-BLADET
Efter bruddet med Peter Gade fandt Camilla Martin sammen med Lars Nygaard

- Han var den, der var tættest på mig, og det fundament blev pludselig revet fuldstændig væk. Det kom til at præge mig, og der gik en del år, før jeg tillod venner at komme tæt på igen.

Sådan fortæller den tidligere badmintonspiller Peter Gade i selvbiografien "Vinderen har altid ret" om dengang, det gik op for ham, at hans bedste ven Lars Nygaard havde fundet sammen med Peter Gades ekskæreste Camilla Martin. Det skriver sporten.dk.

Det tog hårdt på Peter Gade, der først talte med Lars Nygaard mange år senere i en børnehave i Holte.

I sommeren 2001 var Peter Gade gået fra Camilla Martin, og da han senere mødte ekskæresten på et diskotek i København, havde hun en overraskende kommentar i ærmet:

- Vi havde hygget os, og pludselig vender Camilla Martin sig om og siger: 'Hvad vil du sige til, hvis jeg bliver kæreste med Lars?' Jeg så bare på hende og sagde: 'Hvad mener du med det?' Vi havde begge fået noget at drikke, og jeg tænkte, det bare handlede om, at hun ville ramme mig, fortæller Peter Gade i selvbiografien.

Sporten.dk har forsøgt at få en kommentar fra Camilla Martin, men hun har ikke besvaret henvendelserne, ligesom hun har afvist at medvirke i Peter Gades bog "Vinderen har altid ret".

Camilla Martin og Lars Nygaard er skilt, men BILLED-BLADET kunne for nyligt berette, at turtelduerne har fundet sammen igen. Peter Gade er i øvrigt fraskilt.

Læs mere om: