19. dec. 2013
Af af Ulrik Ulriksen

Peter Schmeichel kunne ikke redde ægteskabet

Peter Schmeichel og Bente skal skilles
Bente og Peter Schmeichel under DR's underholdningsprogram "Her er dit liv".
Efter 31-års samliv må Peter Schmeichel og fruen erkende, at forholdet ikke holder længere.

Den tidligere verdensklassemålmand Peter Schmeichel har reddet det danske fodboldlandshold på stregen i mange vigtige kampe. Først og fremmest i EM-finaletriumfen mod Tyskland i 1992, hvor han leverede feberparader af en anden verden. Men sit ægteskab kunne han ikke redde.

Peter skal skilles fra sin kone, Bente. Det har Schmeichel oplyst i en pressemeddelelse blot få dage før årets store familieaften 24. december.

- Efter 31-års samliv er jeg desværre nødt til at meddele, at Bente og jeg er i gang med separationsforhandlinger. Det har været en meget svær beslutning, men efter omstændighederne har vi det godt, lyder det fra Schmeichel, som ikke ønsker at udtale sig yderligere om skilsmissen.

- Vi er enige om, at vores familie har den højeste prioritet, skriver den tidligere fodboldhelt også i meddelelsen.

Peter og Bente har sammen børnene Kasper, 27 år, og Cecilia på 23 år.

Overskud og god balance

For nylig mødte BILLED-BLADET Bente Schmeichel til en stor fest i København. Hun virkede i god balance og med overskud på trods af, at hun på daværende tidspunkt vidste, at hun skulle til at tage hul på et nyt kapitel af sit liv. Uanset hvad så lader det til at blive en på mange måder udfordrende og anderledes juleaften for både Peter og Bente.

Læs mere om: