6. nov. 2011
Af af Marianne Singer

Peter Schmeichel: Man burde tvinge børn til at blive hjemme

Peter Schmeichel Bente Schmeichel
Peter Schmeichel Bente Schmeichel
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den tidligere stjernemålmands sidste barn er fløjet fra reden.

Som kæmpefan af tegneserien "Tintin" var Peter Schmeichel en selvskreven gæst ved visningen af den nye film med den kvikke og eventyrlystne reporter - "Tintin: Enhjørningens hemmelighed" i CinemaxX i København.

Sammen med sin hustru Bente var han klar til en hyggelig biografoplevelse.

- Jeg glæder mig enormt meget til at se filmen. Jeg havde tre favoritter, da jeg var dreng: Asterix, Lucky Luke og så Tintin, lød det spændt fra den tidligere stjernemålmand, der snart får endnu mere alenetid sammen med sin hustru.

- Vores datter Cecilie på 21 år flytter snart hjemmefra. Det glæder jeg mig ikke til - man burde kunne tvinge sine børn til at blive boende hjemme, til de er 30 år ... Nej, det vigtigste er selvfølgelig, at de har det godt, lød det med et skævt smil fra Peter Schmeichel.

Sønnen Kasper Schmeichel er allerede flyttet for længe siden og står for tiden på mål for fodboldklubben Leicester City i England.

Begge børn kan regne med også fremover at få en del besøg af deres forældre.

- Når det er muligt, skal vi selvfølgelig besøge vores søn i England, og vores datter kommer vi til at se ofte, forklarede Bente, der også kunne fortælle, at hun i modsætning til sin mand var mere til Anders And end Tintin, da hun var barn.

Læs mere om: